Een inkomen verdienen met handelen in cryptocurrencies

Traden (handelen) in crypto is heel populair en zeer lucratief. Het brengt echter ook risico,s met zich mee en traden leert u niet zomaar even. Ondanks dat er veel tradingcursussen zijn te verkrijgen kost het toch jaren alvorens u een lucratief en stabiel inkomen kunt genereren met traden. Vooral beginnende traders verliezen vaak geld omdat men het technische traden en de daarbij horende emoties nog niet onder de knie heeft.


Kan ik dan wel op korte termijn een inkomen verdienen met crypto?

U heeft bij ons de mogelijkheid om een inkomen te genereren met het handelen in cryptovaluta. Wij bieden een service aan waarbij wij de signalen geven aan onze leden wanneer men een bepaalde cryptovaluta moet kopen of verkopen. Onze fulltime professionele traders hebben jarenlange ervaring met het traden in cryptocurrencies waardoor we u alle tijd en stres kunnen wegnemen. Onze resultaten spreken voor zich en durven dan ook te zeggen dat onze leden en goed inkomen verdienen aan onze koop- en verkoop signalen. Dus als u niet alleen wilt investeren op de langere termijn maar ook actief wilt handelen dan raden wij u onze service aan.


Hoe werkt het?

Ondanks dat wij u veel tijd, geld besparen en stres wegnemen is het wel belangrijk dat u zich bekend maakt met hoe te handelen op een exchange. U dient immers zelf de koop- en verkooporders te doen. U dient zich bekent te maken met de termen market order, limit order etc en het is handig als u het platform leert kennen. Dit klinkt wellicht ingewikkeld maar het is eenvoudiger dan u denkt. Binance is de grootste exchange en waarop onze professionals handelen en wij raden dan ook aan u zich hier aan te melden als u wilt handelen. Er zijn op internet vele korte en eenvoudige tutorials te zien hoe het aankopen en verkopen werkt.


Om in aanmerking te komen voor onze service dient u zich aan te melden via onderstaande link bij Binance zodat u nog eens extra korting krijg op de transactiekosten. Daarna dient u de Telegram te installeren op uw telefoon zodat u de signalen kunt ontvangen.
Telegram is vergelijkbaar met Whatsapp echter via deze app kunt u eenvoudig signalen ontvangen. Zodra u de telegram app heeft geinstalleerd kunt u zich aanmelden voor onze signalen via deze link: t.me/cryptoinkomen


Hoe begin ik en hoe weet ik wat jullie resultaten zijn?
Wij adviseren om eerste bekend te raken met het platform en onze koop- en verkoopsingnalen op papier te volgen of in een excel spreadsheet. Dit wordt ook wel 'papertraden' genoemd. U kunt dan met eigen ogen zien in hoeverre u met onze signalen een inkomen voor uzelf zou genereren. Wij kunnen allerlei mooie verhalen op deze site zetten maar wij vinden dat het het beste is als u zelf ervaart wat onze signalen met uw vermogen doen.

Als u onze signalen vertrouwt dan kunt u geld storten op Binance en dit omzetten in een stablecoin bijv. usdt. Vanuit deze stablecoin kopen en verkopen wij cryptovaluta.